Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Thermoprobe TP9-A

€ 1.575,00
TP9A

De TP9-A  is een intrinsiek veilige digitale thermometer voor Zone 0, opnieuw ontworpen volgens de nieuwste normen voor gebruik op gevaarlijke locaties. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van digitale thermometers, heeft ThermoProbe de TP9-A ontworpen met betrouwbare, zeer nauwkeurige RTD-sensoren op basis van onze vorige industriestandaard thermometers zoals de TP7-C en TP9.

Thermosonde TP9-A

De  TP9-A  is een intrinsiek veilige digitale thermometer voor Zone 0, opnieuw ontworpen volgens de nieuwste normen voor gebruik op gevaarlijke locaties. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van digitale thermometers, heeft ThermoProbe de TP9-A ontworpen met betrouwbare, zeer nauwkeurige RTD-sensoren op basis van onze vorige industriestandaard thermometers zoals de TP7-C en TP9.

De nieuwste TP9-A-elektronica is nauwkeuriger dan eerdere modellen op basis van onze laboratoriumthermometertechnologie. De handige gebruikersinterface biedt een groot 1/2” alfanumeriek display en knoppen die gemakkelijk met handschoenen kunnen worden gebruikt. Een automatische achtergrondverlichtingsfunctie is inbegrepen om het display bij weinig licht te helpen aflezen. Een intuïtief menu stelt de gebruiker in staat om eenvoudig te kiezen voor Celsius- of Fahrenheit-eenheden, weergaveresolutie en toegang tot kalibratie te selecteren. Pictogrammen op het display helpen de gebruiker bij het identificeren van temperatuurstabiliteit, batterijstatus en menu-items. De TP9-A is uitgerust met gemakkelijk vervangbare AA-batterijen, goed voor 200 uur gebruik.

De robuuste instrumentbehuizing van de TP9-A is gemaakt van roestvrij staal en antistatische plastic componenten. De TP9-A ergonomische opbergruimte voor sondes en de roestvrijstalen constructie is zeer geschikt voor het meten van zware producten die moeilijk schoon te maken zijn, zoals asfalt. Met meerdere sensor configuraties en lengtes tot 50 meter (165 ft), is de TP7-D zeer geschikt voor vele tankmeettoepassingen. De kabel / sensor constructie is gemaakt van gemakkelijk te reinigen materialen zoals kabel met non-stick kabelmantel en roestvrij staal.

Certificeringen:

De TP9-A is erkend met internationale (IECEx), Europese (ATEX) en EurAziatische (TR TS) veiligheidscertificaten.

               

Specificaties: 

 • Maximale afmetingen: 10”L x 4,25”H x 6,4” W
 • Gewicht: 3,1 lb (1,4 kg) – met 75' standaard gewichtsondeconstructie
 • Sonde:  roestvrij staal, afdichtmiddel, aramidevezelversterkt, FEP- of PFA-kabelmantel, coaxiale constructie
 • Behuizingsmateriaal:  roestvrij staal, sondehouder van statisch dissipatieve kunststof
 • Batterijen:  2 AA Alkaline; Levensduur van de batterij van ongeveer 200 uur
  Bedrijfstemperatuur van de batterij van de fabrikant van de batterij -4 tot 130°F, -20 tot 54°C
  Opmerking: De batterij levert mogelijk niet voldoende stroom als de omgevingstemperatuur extreem laag of hoog is.
 • Temperatuur:  Resolutie 0,01 Bereik: -40 tot +400°F -40 tot +204°C
 • Gekalibreerde nauwkeurigheid:  ±0,1°C van 0 tot 100°C ±0,3°C van 100 tot 200°C Langdurige drift mag niet groter zijn dan 0,05%/jaar Voldoet aan API-vereisten
Icon Label Description Type Size Download
pdf Datasheet TP9-A Datasheet TP9-A pdf 306.9 KB Download
pdf User Manual TP9-A User Manual TP9-A pdf 4.1 MB Download
WhatsApp Chat WhatsApp Chat