Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Kalibratie & Services: Betrouwbare Kalibratiediensten door Hartwig Instruments

KALIBRATIE & SERVICES

Hartwig Instruments biedt een breed scala aan kalibratiediensten, jaarlijkse inspecties en/of onderhoudsdiensten voor de producten die wij verkopen en ondersteunen.
Door technische competentie en specialistische kennis te combineren, zijn we in staat om diensten te verlenen op een breed productassortiment van instrumentatie en levensreddende apparatuur.
Onze focus is om onze service snel en betrouwbaar te bieden, zodat we de uitvaltijd van de apparatuur tot een minimum kunnen beperken.

 

gasdetctor kalibratie

DRAAGBARE GASDETECTIE

Kalibratie- en bumptesten bieden gemoedsrust als het gaat om de betrouwbaarheid van uw gasdetectieapparatuur en de veiligheid van uw werknemers. Onze technici zijn getraind in kalibratie, bumptesten, reparatie en onderhoud, volgens de specificaties van de fabrikant.

 

temperatuur kalibrate

TEMPERATUUR KALIBRATIE

Temperatuurinstrumenten zijn er in vele vormen en maten, we bieden traceerbare kalibratiediensten voor digitale thermometers, thermometers voor vloeistoffen in glas, thermokoppels en bi-metaalthermometers. Inclusief de Thermoprobe Instrumenten en MMC Equipment kunnen worden gekalibreerd met een geldig certificaat. 

Life jackets

REDDINGSVESTEN

Bij professioneel gebruik is het wettelijk verplicht om uw reddingsvesten jaarlijks te laten keuren door een servicepunt. Wij bieden onderhoud, reparatie en inspectie/certificering van de meest voorkomende typen opblaasbare reddingsvesten van merken als BESTO, MARINEPOOL en MULLION.

 

MEETBAND KALIBRATIE

Wanneer elke MM belangerijk is zijn gekalibreerde meetbanden een must om ervoor te zorgen dat elke meeting precies is. Onze lengtekalibratiefaciliteit is alleen bedoeld voor het kalibreren van meetbanden en is zonder lengtebeperking. Alle certificaten zijn herleidbaar naar (inter)nationale standaarden. 

PRESSURE GAUGE CALIBRATION

DRUK KALIBRATIE

Manometers worden veel gebruikt in alle industrie├źn en zijn essentieel om jaarlijks te controleren op nauwkeurigheid. Kalibratie van manometers worden uitgevoerd en gecertificeerd met een referentiemanometer met hoge nauwkeurigheid, een eenvoudige en snelle vergelijkingsmethode.

 

 

TELEDYNE SERVICE

ZUURSTOF ANALISERS

Zuurstofanalysatoren met PPM- en % O2-aflezing worden gebruikt om nauwkeurigere metingen van zuurstofniveaus te krijgen of om zuurstofconcentraties in de gasstroom te traceren. Wij leveren de diensten van Kalibratie en onderhoud voor de meest voorkomende merken zoals AAII en Teledyne.

UTI-SERVICE

Als geautoriseerde dealer bieden wij kalibratie- en reparatieservices voor MMC-apparatuur voor MMC USA-modellen restricted en gesloten, evenals de MMC ASIA-modellen. Het is raadzaam om uw instrumenten jaarlijks te controleren op werking , temperatuur en interfacefunctie. Er worden ook gasdichtheid controles uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de Closed-modellen lekvrij zijn.

 

VASTE GASDETECTIE

Kalibratie en onderhoud op locatie van vaste gasdetectoren, zenders of complete gasdetectiesystemen. We voeren de kalibratie van het genoemde instrument uit en controleren of het gas op de juiste manier wordt gedetecteerd door de sensoren. Deze service is alleen beschikbaar voor de merken die we ondersteunen.