Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart
MMC - Marine Moisture Control

GESLOTEN GASDICHTE EN BEPERKTE LADINGSMEETAPPARATEN

Sinds het in de jaren '60 pionierde met het concept, is MMC 's werelds toonaangevende fabrikant van meetbanden voor het meten van temperatuur, olie-waterinterface en ullage-metingen van aardolieproducten.

MMC International Corporation produceert dampregelkleppen, snelkoppelingsflenzen, productbemonsteringsapparatuur en de verschillende productmeetinstrumenten, die voldoen aan de normen voor "intrinsiek veilige" apparatuur die zijn vastgesteld door nationale overheden en certificeringsinstanties over de hele wereld, of deze zelfs overtreffen.

De primaire producten van MMC zijn onder meer UTI-meetapparatuur voor lading en productbemonstering voor gesloten en beperkte toepassingen, tankmetingen, bemonsteringsstations, dekkleppen (vaporlocks), CL-dekkoppelingen en CL-dekafdekkingen en andere detailhandelsartikelen voor de maritieme petroleum- en chemische transportindustrie zoals evenals petrochemische installaties op het land.

MMC wordt algemeen erkend vanwege zijn lange geschiedenis van technologische innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit van zijn producten.

MMC - Marine Moisture Control

View as Grid List

Items 1-12 of 23

Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-12 of 23

Set Descending Direction
WhatsApp Chat WhatsApp Chat