Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

MMC Closed Sampler

Home MMC - Marine Moisture Control MMC Closed Sampler
C2326V182P30M-1/2

Price on request

MMC Gesloten Sampler

Het Flexi-Dip Portable-In-Place (PIP) zelfvoorzienend bemonsteringssysteem is ontworpen voor gebruik met een breed scala aan standaard MMC-dampregelkleppen zoals de B-, MB-, MMB- en U/B-units. Het heeft een bemonsteringsklep ingebouwd in de voet van de afsluiter om het een volledig op zichzelf staande bemonsterings apparaat te maken.

MMC Closed Sampler

Het Flexi-Dip Portable-In-Place (PIP) zelfvoorzienend bemonsteringssysteem is ontworpen voor gebruik met een breed scala aan standaard MMC-dampregelkleppen zoals de B-, MB-, MMB- en U/B-units 

Het heeft een bemonsteringsklep ingebouwd in de voet van de afsluiter om het een volledig op zichzelf staande bemonsterings apparaat te maken. Zodra het onafhankelijke bemonsteringssysteem met zijn ingebouwde bemonsteringsklep is bevestigd aan een bestaande MMC-dampregelklep, kan het een monster op zijn plaats extraheren en bottelen zonder het monster aan de atmosfeer bloot te stellen.

Net als zijn zuster FIP-versie is het PIP-bemonsteringssysteem gasdicht en ontworpen om aan alle bestaande dampbeheersingsvoorschriften te voldoen of deze te overtreffen. Het systeem heeft ook een unieke dampretourslang die de dampen van de monsterfles terugleidt naar de tapebehuizing om de gasdichte integriteit van het systeem te behouden. Ook zijn er een draagtas, monsterflesjes en draagrekken voor monsterflessen verkrijgbaar.

Specificaties:

  • Bandlengte 40 meter
  • Metrische markering
  • Gesloten systeem
  • Gasdicht gebruik
  • Dampretourslang