Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Thermoprobe TP7-D

€ 1.650,00
TP7D

De TP7-D is een intrinsiek veilige digitale thermometer voor Zone 0, opnieuw ontworpen volgens de nieuwste normen voor gebruik op gevaarlijke locaties. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van digitale thermometers, heeft ThermoProbe de TP7-D ontworpen met betrouwbare RTD-sensoren op basis van onze vorige industriestandaard thermometers zoals de oude modellen TP7-C en TP9

Thermoprobe TP7-D

De  TP7-D  is een intrinsiek veilige digitale thermometer voor Zone 0, Opnieuw ontworpen volgens de nieuwste normen voor gebruik op gevaarlijke locaties. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van digitale thermometers, heeft ThermoProbe de TP7-D ontworpen met betrouwbare RTD-sensoren op basis van onze eerdere industriestandaard thermometers zoals de TP7-C en TP9.

Op basis van onze laboratoriumthermometertechnologie is de nieuwste TP7-D-elektronica nauwkeuriger dan eerdere modellen. De handige gebruikersinterface biedt een groot 1/2” alfanumeriek display en knoppen die gemakkelijk met handschoenen kunnen worden gebruikt. Een automatische achtergrondverlichtingsfunctie is inbegrepen om het display te helpen lezen bij weinig licht. Een intuïtief menu stelt de gebruiker in staat om eenvoudig te kiezen tussen Celsius- of Fahrenheit-eenheden, weergaveresolutie en toegang tot kalibratie te selecteren. Pictogrammen op het display helpen de gebruiker bij het identificeren van temperatuurstabiliteit, batterijstatus en menu-items. De TP7-D is uitgerust met gemakkelijk vervangbare AA-batterijen, goed voor 200 uur gebruik.

De robuuste instrumentbehuizing van de TP7-D is gemaakt van roestvrij staal en antistatische plastic componenten. Dankzij het ontwerp van de TP7-D spoel kan de gebruiker de sensorsonde snel in verschillende producten plaatsen en terughalen. Met meerdere sensor configuraties en lengtes tot 50 meter (165 ft), is de TP7-D zeer geschikt voor vele tankmeettoepassingen. De kabel / sensor constructie is gemaakt van gemakkelijk te reinigen materialen zoals kabel met non-stick kabelmantel en roestvrij staal.

Certificeringen: 

De TP7-D is erkend met internationale (IECEx), Europese (ATEX) en EurAziatische (TR TS) veiligheidscertificaten.

 

Specificaties: 

 • Maximale afmetingen: 12 x 7 x 5,5 inch (30,5 x 17,8 x 14 cm
 • Gewicht: 4,5 lb (2 kg) – met 75' standaard gewichtsonde-montage
 • Sonde: roestvrij staal, afdichtmiddel, aramidevezelversterkt, FEP- of PFA-kabelmantel, coaxiale constructie
 • Behuizingsmateriaal: roestvrij staal, sondehouder van anti statisch kunststof
 • Batterijen: 2 AA Alkaline; Levensduur batterij van ongeveer 200 uur
  Bedrijfstemperatuur van batterijfabrikant: -4 tot 130°F, -20 tot 54°C
  Opmerking: De batterij levert mogelijk niet voldoende stroom als de omgevingstemperatuur extreem laag of hoog is.
 • Temperatuur: Resolutie 0,01 Bereik: -40 tot +400°F -40 tot +204°C
 • Gekalibreerde nauwkeurigheid: ±0,1°C van 0 tot 100°C ±0,3°C van 100 tot 200°C Langdurige drift mag niet groter zijn dan 0,05%/jaar Voldoet aan API-vereisten
Icon Label Description Type Size Download
pdf Datasheet TP7-D Datasheet TP7-D pdf 457.6 KB Download
pdf User Manual TP7-D User Manual TP7-D pdf 4.1 MB Download
WhatsApp Chat WhatsApp Chat