Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Kolor Kut Modified Waterzoek pasta

Home Meetpasta Kolor Kut Modified Waterzoek pasta
€ 16,00
WZPKKM
  • Buy 12 for € 10,00 each and save 38%

Kolor Kut Modified Waterzoek pasta

Kolor Kut Modified Waterzoek pasta verandert van donkerbruin van kleur naar felrood bij contact met water. Fasegescheiden alcoholoplossingen met slechts 6% water zullen de pasta geel kleuren.

Kolor Kut Modified Waterzoek pasta

Kolor Kut Modified Waterzoek pasta is ontworpen voor gebruik in met methanol en ethanol verrijkte brandstofsystemen. Alcoholen zijn in alle verhoudingen oplosbaar in brandstoffen als ze watervrij zijn, maar relatief kleine hoeveelheden water kunnen ervoor zorgen dat alcohol uit de brandstof wordt gescheiden. Het mengsel dat op de bodem van de opslagtank bezinkt, bevat een hoge alcoholconcentratie en kan door de meeste waterdetectiepasta's niet worden gedetecteerd.

Kolor Kut Modified Waterzoek pasta verandert van donkerbruin van kleur naar felrood bij contact met water. Fasegescheiden alcoholoplossingen met slechts 6% water zullen de pasta geel kleuren. Dit product is ontworpen voor gebruik in geherformuleerde en geoxygeneerde brandstofsystemen. Na testen blijkt dat alcohol of ontdooimiddelen in brandstoffen zeer weinig effect hebben op de prestaties van het product.

Specificaties: 

  • Model WZPKKM
    één tube
  • Model WZPKKMD
    Doos bevat 12 tubes 
Icon Label Description Type Size Download
pdf SDS SHEET KOLOR KUT MODIFIED PASTE SDS SHEET KOLOR KUT MODIFIED PASTE pdf 222.1 KB Download
WhatsApp Chat WhatsApp Chat