Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Vacuum sampler set

Home Vacuum samplers Vacuum sampler set
VSSET

Price on request

Vacuüm sampler set

De Vacuum sampler set is een complete set ontworpen voor het bemonsteren van HFO via een peilbuis op een maximale diepte van 10 meter.

Bij de vacuümmonsternemerset komt de monstervloeistof alleen in contact met de aanzuigslang en de originele monsterfles. De kans op kruisbesmetting wordt hierdoor sterk verminderd.

Vacuüm sampler set

De Vacuum sampler set is een complete set ontworpen voor het bemonsteren van HFO via een peilbuis op een maximale diepte van 10 meter.

Bij de vacuümmonsternemerset komt de monstervloeistof alleen in contact met de aanzuigslang en de originele monsterfles. De kans op kruisbesmetting wordt sterk verminderd. Direct na het nemen van het monster worden de flessen verzegeld. De wegwerp monsterslang kan snel worden vervangen. Dit garandeert dat de monsters nooit besmet zijn. Indien nodig kan voor elk afzonderlijk monster een nieuwe slang worden gebruikt.

De set is opgebouwd uit 2 potten, 1 van de potten fungeert als buffer met een vacuümmanometer om de veiligheid in de gaten te houden en het bemonsteringsproces te bewaken. er zijn slang aansluitingen voor aansluiting van de bufferpot op de vacuümpomp en de bemonsteringsslang. Deze set bevat de volgende materialen:

1x RVS draagrek voor twee monsterpotten
10x glazen monsterpotten 1L
monsterpotstops met slangaansluitingen
vacuümmanometer
10 meter monsterslang
gewicht monsterslang met snelkoppeling

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat