Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

ThermoProbe TL3-A

€ 811,94
TL3A

De intrinsiek veilige TL3-A-thermometer is de nieuwste evolutie van ThermoProbe's industriesnorm TL-serie. De TL3-A is gecertificeerd volgens de nieuwste wereldwijde normen voor gevaarlijke locaties (Ex).

Een groot display en een gemakkelijk vast te houden ontwerp maken de TL3-A handiger voor gebruik als referentie in het lab of in het veld. De robuuste behuizing en knoppen zijn zeer geschikt voor gebruik in industriële toepassingen, zelfs met handschoenen. Het innovatieve circuit van de TL3-A biedt verbeterde temperatuurnauwkeurigheid, responstijd en batterijduur.

ThermoProbe TL3-A

De intrinsiek veilige TL3-A-thermometer is de nieuwste evolutie van ThermoProbe's industriestandaard TL-serie. De TL3-A is gecertificeerd volgens de nieuwste wereldwijde normen voor gevaarlijke locaties (Ex).

Een groot display en een gemakkelijk vast te houden ontwerp maken de TL3-A handiger voor gebruik als referentie in het lab of in het veld. De robuuste behuizing en knoppen zijn zeer geschikt voor gebruik in industriële toepassingen, zelfs met handschoenen. Het innovatieve circuit van de TL3-A biedt verbeterde temperatuurnauwkeurigheid, responstijd en batterijduur.

TL3-A-thermometers zijn bedoeld om overal te worden gebruikt waar een precisiethermometer van glas of een ander type thermometer wordt gebruikt. Veelzijdige softwarefuncties maken een eenvoudige selectie van Celsius- of Fahrenheit-eenheden en weergaveresolutie mogelijk. Minimum-, maximum- en gemiddelde temperaturen worden automatisch in het geheugen opgeslagen voor later gebruik. Een weergave van een bijna lege batterij en indicaties voor de storingsmodus beschermen de gebruiker tegen valse gegevens. Gecodeerde kalibratie wordt niet beïnvloed door temperatuur, trillingen of het verwijderen van de batterij.

Een jaar garantie, beschermhoes en kalibratierapport zijn inbegrepen

Certificeringen: 

De TL3-A is erkend met internationale (IECEx) en Europese (ATEX) veiligheidscertificaten.
   

Specificaties:

 • Interfacekenmerken: LCD-tekens van 0,5 inch (12,7 mm) Schakelbare eenheden °C of °F, resolutie 0,1 of 0,01, batterij bijna leeg en storingsindicatie. Continue werking of automatisch uitschakelen na 20 minuten.
  Slaat op en toont gemiddelde, laagste en hoogste waarden.
  Pijlen geeft stijgende/dalende temperatuur aan
  Aanbevolen omgevingstemperatuurbereik: 32 °F tot 112 °F
  (0 °C tot 44 °C)
   
 • Constructie: Anti Statisch kunststof behuizing met een duurzaam polyester grafisch venster. RTD-temperatuursensor van roestvrij staal
  Nominale afmetingen behuizing: 5 x 1,75 x 0,85"
 • Gewicht: 4oz (113 gram) – met 8" sensor
 • Temperatuur: resolutie 0,01 graden, gekalibreerde nauwkeurigheid: ± 0,1 °F van 14 tot 320 °F/ ±0,06 °C van -10 tot 160 °C
  Bereik: -40 °F tot 400 °F (-40 °C tot 204 °C )
  Temperatuurresponskenmerken: Temperatuurtijdconstante: 6 seconden in circulerend waterbad (tijdrespons tot 63,2% van temperatuurstapverandering)
 • Sensor: RTD-temperatuursensor van roestvrij staal
  – 100 Schokbestendige dunne film RTD – Standaard lengtes van 8"(20cm) of 12"(30cm) - Standaard diameter van 0,25" (6,35 mm) met verminderde tip van 0,188" (4,76 mm) Aanbevolen minimale onderdompelingsdiepte : 3" (7,6 cm)
 • Batterijen: 3V Duracell DL2032 knoopcel Levensduur van meer dan 150 uur bij 70 °F (21 °C) Omgevingstemperatuur bedrijfsbereik -4 °F tot 140 °F
  (-20 °C tot 60 °C) Opmerking: de batterij levert mogelijk niet voldoende vermogen indien gebruikt buiten het werkbereik
Icon Label Description Type Size Download
pdf Datasheet TL3-A Datasheet TL3-A pdf 347.8 KB Download
pdf TL3 Series User Manual TL3 Series User Manual pdf 3.1 MB Download
WhatsApp Chat WhatsApp Chat