Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Safety Suit Device Configurator

Home Kalibratie Apparatuur Safety Suit Device Configurator
€ 0,00
Safety Suit Device Configurator

Honeywell Safety Suite-apparaatconfigurator

De Honeywell Safety Suite Device Configurator-software maakt snel en nauwkeurig beheer en onderhoud mogelijk van uw vloot draagbare gasdetectoren van Honeywell, zowel RAE- als BW-productlijnen

DOWNLOAD HERE

Honeywell Safety Suite-apparaatconfigurator

Snel en nauwkeurig beheer van uw Honeywell gasdetectorvloot

In uw dagelijkse werk moet u ervoor zorgen dat werknemers de overheidsregelgeving en het door het bedrijf uitgegeven veiligheidsbeleid naleven. Als onderdeel van deze naleving moeten werknemers beschikken over apparatuur die is geïnspecteerd op veiligheid en training die hen certificeert om bepaalde taken uit te voeren.

Misschien besteedt u al te veel tijd aan het uitvoeren van administratieve taken. Uw huidige systeem, noem het repetitief, omvangrijk of vervelend, kan u ervan weerhouden uw kantoor te verlaten, veiligheidsbeleid te ontwikkelen of anderszins samen te werken met operaties om uw werkomgeving te verbeteren.

De Honeywell Safety Suite Device Configurator-software maakt snel en nauwkeurig beheer en onderhoud mogelijk van uw vloot draagbare gasdetectoren van Honeywell, zowel RAE- als BW-productlijnen.

Een gebruiksvriendelijke softwareoplossing van Honeywell om uw productiviteit te verhogen – gratis.

Snelle specificaties:

  • Werkt op een werkplek zonder internetverbinding, zodat de software op elk moment toegankelijk is en zorgen over gegevensprivacy worden geminimaliseerd

  • Minder onderhoud door gestroomlijnd firmwarebeheer

  • Bespaar tijd door met één klik gegevens te downloaden voor alle instrumentgegevens

WhatsApp Chat WhatsApp Chat