Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

RNS 542, SS running sampler 500ml

Home UK Sampling Gauges RNS 542, SS running sampler 500ml
€ 562,00
MK7-RNS542

RNS 542, RVS lopende sampler 500ml

Deze sampler running samplers is ontwikkeld om te voorzien in de behoefte om snel en eenvoudig een echt nauwkeurig monster van vloeibare lading te nemen. Het is speciaal ontworpen en ontwikkeld om gemakkelijk door 2-inch afsluiters te gaan.

RNS 542, RVS lopende sampler 500ml

Deze sampler running samplers is ontwikkeld om te voorzien in de behoefte om snel en eenvoudig een echt nauwkeurig monster van vloeibare lading te nemen. Het is speciaal ontworpen en ontwikkeld om gemakkelijk door 2-inch afsluiters te gaan.


Een speciaal kenmerk van al deze monsternemers is het paar verstelbare inlaatopeningen in de bovenkap, waardoor ze allemaal de mogelijkheid hebben om binnen een praktische tijd monsters te nemen van een breed scala aan vloeibare soorten - van lichte producten tot zware stookolie en ruwe olie schaal.

Het ontwerp van de monsternemers zorgt ervoor dat de vulsnelheid tijdens bedrijf constant is, onafhankelijk van zowel de diepte van de monsternemer als de mate van vulling. Dit betekent dat de monsternemer eenvoudig met een constante snelheid moet worden neergelaten en opgetild, wat de taak van de operator vereenvoudigt. De samplers hebben een nieuw ontwerp met een uitlaatopening aan de onderkant, zodat de inhoud in een monsterfles kan worden gedecanteerd zonder de sampler om te keren, waardoor tijd wordt bespaard en morsen wordt geminimaliseerd. De monsternemers kunnen eenvoudig met de hand worden gedemonteerd voor reiniging.

Specificaties: 

  • Totale diameter: 42,5 mm
  • totale lengte: 63 cm
  • Capaciteit: 500ml
  • Materiaal: 316 roestvrij staal 
WhatsApp Chat WhatsApp Chat