Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

HARTWIG INSTRUMENTS BV , SINDS 1950

 

Hartwig instruments is meer dan 70 jaar geleden opgericht in 1950 door A.M. Hartwig in Rotterdam, Nederland.

A.M. Hartwig begon het bedrijf vooral als ingenieur voor rederijen. Hij repareerde gyroscopen aan boord en alles wat met mechanische apparatuur te maken had, zoals drukmeters. In deze jaren begonnen klanten als de Koninklijke Marine gebruik te maken van de diensten van Hartwig Instruments.

In 1960 heeft Hartwig Instruments de zaken en kennis uitgebreid naar het vervaardigen van monsternemers en meetlinten in de eigen fabriek in het centrum van Rotterdam.
Toen het woord over goede service en kwaliteit de ronde deed, had de fabriek uitbreiding nodig en werd de productie en kantoor in 1972 verhuisd naar onze huidige locatie in Rotterdam-Hoogvliet.

In 1995 overleed A.M. Hartwig en de zoon R.A.M. Hartwig trad in de voetsporen van zijn vader als directeur van Hartwig Instruments.

Door de jaren heen is ons leveringsprogramma van zelf geproduceerde samplers en meetlinten uitgebreid en levert Hartwig Instruments enkele exclusieve merken zoals Thermoprobe Inc en BW/Honeywell gasdetectie. Ons assortiment en diensten zijn veelzijdig en worden voornamelijk afgenomen inspectiebedrijven, scheepsbehandelaars, olie- en chemische fabrieken, tankopslag, overheidsorganisaties en marine en offshore. Sinds 1950 hebben we aan meer dan 70 landen geleverd.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat