Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Hartwig Instruments BV - Toonaangevende Leverancier van Technische Oplossingen

HARTWIG INSTRUMENTS BV , SINDS 1950

Introductie

Opgericht meer dan 70 jaar geleden door A.M. Hartwig, is Hartwig Instruments een toonaangevende leverancier van technische oplossingen.

Oprichting en Beginjaren

A.M. Hartwig startte het bedrijf als ingenieur voor scheepvaartmaatschappijen, gespecialiseerd in reparaties van boordgyroscopen en mechanische apparatuur. Met name de Nederlandse Koninklijke Marine werd een gewaardeerde klant.

Uitbreiding naar Productie

In de jaren 60 breidde Hartwig Instruments zijn activiteiten uit naar productie. Het bedrijf ging zich bezighouden met de productie van monstersystemen en meetbanden en vestigde een eigen fabriek in het centrum van Rotterdam.

Verhuizing en Huidige Locatie

Vanwege de groeiende reputatie op het gebied van uitstekende service en kwaliteit verhuisde Hartwig Instruments in 1972 naar een grotere productielocatie in Rotterdam-Hoogvliet. Dit is nog steeds hun huidige locatie.

Opvolging en Leiderschap

Na het overlijden van A.M. Hartwig in 1995 nam R.A.M. Hartwig het roer over als directeur van Hartwig Instruments, waarbij hij zorgde voor een naadloze voortzetting van het bedrijfsimago.

Aangeboden Producten en Diensten

Hartwig Instruments biedt een divers assortiment aan zelfgeproduceerde monstersystemen en meetbanden. Daarnaast vertegenwoordigen ze exclusieve merken zoals Thermoprobe Inc en BW/Honeywell gasdetectie.

Veelzijdigheid voor Diverse Industrie├źn

Met hun veelzijdige assortiment bedient Hartwig Instruments inspectiebedrijven, scheepshandlers, olie- en chemische fabrieken, tankopslagfaciliteiten, overheidsorganisaties en de maritieme en offshore sector.

Wereldwijd Bereik en Klantenbestand

Hartwig Instruments heeft met succes producten geleverd aan meer dan 70 landen, waarmee ze een internationale reputatie en een trouwe klantenkring hebben opgebouwd.

 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat