Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart
€ 49,00
VM01

MSA Miniscape

MiniSCAPE is een ontsnappingsapparaat voor eenmalig gebruik voor een periode van 5 minuten. Hij is voorzien van mondstuk en neusclip. Klein en handig, de miniSCAPE past in de zak van een overall of werkkleding

MSA Miniscape

Met behulp van geavanceerde technologie biedt het miniSCAPE-ademhalingsapparaat 5 minuten van veiligheid wanneer seconden tellen. Het draagbare ademhalingstoestel maakt gebruik van het TabTec-filter van de nieuwe generatie, past in de zak van de gebruiker en beschermt tegen talrijke gassen en dampen.

MiniSCAPE is een ontsnappingsapparaat voor eenmalig gebruik voor een periode van 5 minuten. Hij is voorzien van mondstuk en neusclip. Klein en handig, de miniSCAPE past in de zak van een overall of werkkleding. Het kan ook aan een riem worden gedragen, met de zeer praktische geïntegreerde riemclip. In geval van nood kan het zeer snel worden aangetrokken en is het onmiddellijk operationeel.

De miniSCAPE belemmert zelfs mensen die een bril of bril dragen niet, omdat het een mondstuk is zonder hoofdharnas. Het is gehuisvest in een robuuste, doorschijnende draagtas, om het te beschermen tegen schokken en veroudering. Bij plotseling en onverwacht vrijkomen van giftige gassen of dampen op de werkplek kan het personeel snel en veilig de gevarenzone verlaten met de MSA miniSCAPE.

Specificaties: 

  • Filters TabTec-technologie
  • Klein ontwerp, hoge prestaties
  • Snel en gemakkelijk aan te trekken
  • Universele pasvorm (mondstuk)
  • Gemakkelijk mee te nemen in een zak of aan de riem
Icon Label Description Type Size Download
pdf Datasheet MSA Miniscape Datasheet MSA Miniscape pdf 597.3 KB Download
WhatsApp Chat WhatsApp Chat