Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Zeskant Roestvaststalen Monstergewicht

Home Monstergewicht Zeskant Roestvaststalen Monstergewicht
€ 38,00
MGR

Zeshoek roestvaststalen monstergewicht

Monstergewichten worden vaak gebruikt om gewicht toe te voegen aan de monsternemer, of direct met een touw aan een monsterfles.

Zeskant roestvaststalen monstergewicht

Monstergewichten worden vaak gebruikt om gewicht toe te voegen aan de monsternemer, of direct met een touw aan een monsterfles.

Deze gewichten zijn gemaakt van zeskant RVS waardoor het gewicht niet van het tankdak kan rollen. Het monstergewicht is 100% Tig-gelast en heeft geen open naden om contaminatie te voorkomen. Voor de meeste producten is een monstergewicht van 1 kg voldoende. Voor meer viscose producten zoals ruwe aardolie of eetbare oliën en vetten hebben we de 1,5 en 2 kg gewichten.

Bediening:

Running Sample: Gebruik een monstergewicht, monsterflesje en touw van 100% katoen. Bind deze aan elkaar zodat het monstergewicht onder de monsterfles hangt. Laat deze gecombineerde set met hoge snelheid in de te bemonsteren vloeistof zakken tot de gewenste diepte en trek met hoge snelheid omhoog. De fles moet voor ongeveer 75-90% gevuld zijn om een ​​goed lopend monster te garanderen. 
Bij het bemonsteren van vloeistoffen met een lage viscositeit verkleint u de opening van de monsterfles door de bijpassende dop van de fles te gebruiken en gebruikt u een handboor om een ​​kleine opening in de dop te maken.

specificaties: 

 • Model MGR1
  Gewicht: 1,0 kg
  Breedte: 42 mm

 • Model MGR2
  Gewicht: 1,5 kg
  Breedte: 42 mm

 • Model MGR3
  Gewicht: 2,0 kg
  Breedte: 42 mm

Materiaalnr. 1.4404 of 14571, anders 316L of 316Ti

WhatsApp Chat WhatsApp Chat