Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Led Lenser M7R.2

Home Lampen Led Lenser M7R.2
€ 160,00
ZLLM7R

Led Lenser M7R.2

De LedLenser M7R is een stevige LED-zaklamp, ideaal voor professionals, hulpdiensten, politie, beveiligingswerk en meer. 8 verschillende lichtmodi beschikbaar, samen met een magneet laadsysteem. 

Led Lenser M7R.2

De M7R is een multifunctionele zaklamp die 8 verschillende lichtstanden biedt; boost, power, low power, morse, dim, blink, SOS & verdedigingstroboscoop. Het is gemaakt van robuust aluminium van vliegtuigkwaliteit en heeft een IPX4-classificatie, ideaal voor gebruik binnen of buiten.

Het biedt een output van 400 lumen op de hoogste stand met een straalafstand van 280 meter. De M7R bevat innovatieve lichtfocustechnologie voor verbeterde prestaties en bereik.

Dankzij het zwevende oplaadsysteem kan de zaklamp snel en eenvoudig worden gedockt en opgeladen - zonder dat de batterij uit de zaklamp zelf hoeft te worden verwijderd.

Het gepatenteerde Advanced Focus System maakt een snelle omschakeling mogelijk van cirkelvormig dimlicht (flood) naar een scherper gefocusseerde langeafstandsbundel (spot). De Fast Lock-functie zorgt ervoor dat de straalpositie wordt vergrendeld, waardoor onbedoeld opnieuw scherpstellen wordt voorkomen. Een verbeterde grip in combinatie met een grotere, beter reagerende schakelaar zorgt voor een snellere, nauwkeurigere bediening - ideaal voor die koude nachten waar handschoenen vereist zijn!

Levering inclusief M7R LED-zaklamp, opberg-/transportkoffer, oplaadbare batterij, netlader, USB-kabel, muurbevestiging, 360º riemclip en polsband. 

WhatsApp Chat WhatsApp Chat