Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Honeywell BW Ultra

Home Multigas PID Honeywell BW Ultra
Special Price € 949,50 Regular Price € 1.055,00
HU-

Honeywell BW™ Ultra

De Honeywell BW™ Ultra is een vijf-gasdetector van Honeywell die speciaal is ontworpen voor het bemonsteren en bewaken van besloten ruimten, voor en na binnenkomst.

Het is de eerste gasdetector op de markt met de 1-serie sensor, met een snelle respons, betrouwbare prestaties en een lange levensduur, zelfs in de meest extreme omgevingen.

Honeywell BW™ Ultra

De Honeywell BW™ Ultra is een draagbare vijfgasdetector die speciaal is ontworpen voor het bemonsteren en bewaken van besloten ruimten. Het is de eerste gasdetector op de markt met de 1-serie sensor, met een snelle respons, betrouwbare prestaties en een lange levensduur, zelfs in de meest extreme omgevingen. Dat betekent een hoge nauwkeurigheid en lagere kosten.

In tegenstelling tot gasdetectoren die u draagt, is de Honeywell BW™ Ultra een detector die u vasthoudt terwijl u de lucht bemonstert in een besloten ruimte. Daarom hebben we de Honeywell BW™ Ultra ontworpen voor de vorm van uw hand – met een comfortabel gewicht en een slanker profiel dan andere vijfgasdetectoren – om vermoeidheid te minimaliseren en de productiviteit te verhogen.

Bovendien heeft hij de bediening met één knop en de eenvoudige ervaring die u gewend bent van Honeywell-detectoren. En als u de Honeywell BW™ Ultra toch moet dragen terwijl u door een krappe ruimte navigeert, beweegt de detector met u mee – met een interne pomp en zonder haken en ogen.

De. Honeywell BW™ Ultra voldoet volledig aan alle geldende veiligheidsvoorschriften door de vijf gassen te detecteren voor extra bescherming op het werk. Dus of u nu activiteiten heeft in olie en gas, pulp en papier, waterbehandeling, scheepvaart, chemische fabrieken of andere industrieën, u kunt het maximale beschermingsniveau toevoegen aan uw toegang tot besloten ruimten.

Kenmerken & Voordelen

  • De nieuwe 1-serie sensor voor verbeterde betrouwbaarheid
  • Groot, goed afleesbaar scherm
  • Honeywell TouchConnect™-technologie voor snel instrumentbeheer
  • Bewaking op afstand voor een extra beschermingslaag.
  • Verbeterd situationeel bewustzijn door de Hole-Watch Mode. 

Elk Instrument wordt geleverd met Handleiding, USB , Oplader en oplaadbare accu. 1m Slang met quick connector. Nieuwe en geldige Kalibratie.

 

Icon Label Description Type Size Download
pdf Brochure Ultra Brochure Ultra pdf 841 KB Download
pdf Datasheet Ultra Datasheet Ultra pdf 1.1 MB Download
pdf Manual Ultra Manual Ultra pdf 3.4 MB Download
pdf TN106 Ultra TN106 Ultra pdf 531 KB Download
WhatsApp Chat WhatsApp Chat