Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Gasmeetsonde roestvrij staal met circulatiekamer

Home Gas Meetsondes & Accesoires Gasmeetsonde roestvrij staal met circulatiekamer
€ 188,00
MS

Gasmeetsonde roestvrij staal met circulatiekamer

Dit model gasbemonsteringssonde is gemaakt van roestvrij staal 316L, dit product is door ons zelf ontworpen en wordt vaak gebruikt bij gasbemonstering in de industrie en meer complexe gasmetingen bij gasvrij inspecties bij containerinspecties. 

Door de veelzijdige mogelijkheden zal deze gasmeetsonde goede en correcte metingen geven en tijd besparen bij gebruik van meerdere instrumenten.

Gasmeetsonde roestvrij staal met circulatiekamer

Dit model gasmeetsonde is gemaakt van roestvrij staal 316L, dit product is door ons zelf ontworpen en wordt veel gebruikt bij gasbemonstering in de industrie en meer complexe bemonstering bij gasvrij inspecties van containers. 

Het ontwerp is gemaakt om te voldoen aan alle opties die nodig zijn voor correcte gasbemonstering. De sonde is gemaakt van roestvrijstalen buizen met gaten om het gas te trekken uit de container of het gebied dat moet worden bemonsterd. De sonde is afneembaar van de circulatiekamer met een schroefdraadverbinding inclusief rubberen pakking. De sondes zijn verkrijgbaar in drie lengtes, 30cm, 50cm of 1000cm. 

De circulatiekamer is bedoeld voor gebruik met een gepompte gasmonitor, de pomp van de gasmonitor zorgt voor een flow vanuit de container, door de sonde naar de circulatiekamer. De gasmonitor zal tijdens het pompen een actuele meting van de sensoren hebben. Wanneer de flow gestabiliseerd is, bevindt zich een homogeen mengsel in de circulatiekamer.
met de mini afsluiters bovenop de circulatiekamer kun je andere instrumenten toevoegen, zoals een handpomp voor gasmeetbuizen. u kunt nu ook een goed monster uit de circulatiekamer nemen met de handpomp voor gasmeetbuisjes of andere instrumenten.

Door de veelzijdige mogelijkheden zal deze gasbemonsteringssonde goede en correcte metingen geven en tijd besparen bij gebruik van meerdere instrumenten. 

Specificaties:

  • Gebruikt materiaal: RVS 316L ( 1.4404)
  • lengte van de sonde: 30cm, 50cm of 1000cm
  • Artikelnummer: MS
  • diameter slangaansluiting: 6 mm
  • minibal ventielen , 1 , 2 of 3 stuks
  • schroefdraadaansluiting om sondes te vervangen of lengtes te veranderen
  • makkelijk schoon te maken na gebruik
WhatsApp Chat WhatsApp Chat