Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Gasmeetsonde roestvrij staal

Home Gas Meetsondes & Accesoires Gasmeetsonde roestvrij staal
€ 171,15
MS04

Gasmeetsonde roestvrij staal

Dit model gasbemonsteringssonde is gemaakt van roestvrij staal 316L en wordt het meest gebruikt in de industrie voor snelle gasvrijmetingen vóór binnenkomst of gasvrije inspecties van containers. Met de bemonsteringssonde kunt u de moeilijk bereikbare plaatsen meten en op veilige afstand blijven van de mogelijk gevaarlijke gassen. 

Gasmeetsonde roestvrij staal

Dit model gasmeetsonde is gemaakt van roestvrij staal 316L en wordt het meest gebruikt in de industrie voor snelle gasvrijmetingen vóór betreding of gasvrij inspecties van containers. Met de meetsonde kunt u de moeilijk bereikbare plaatsen meten en op veilige afstand blijven van de mogelijk gevaarlijke gassen. 

De roestvrijstalen bemonsteringssonde is licht van gewicht en robuust en wordt geleverd in drie lengtes, 30 cm (6 mm dia), 50 cm (8 mm dia) en de 100 cm (8 mm dia) en is gemakkelijk te gebruiken met uw gepompte gasmonitor. er is een 6 mm roestvrijstalen connector voor de bemonsteringsslang aan de bovenkant van de sonde.
De pomp van de gasmonitor zal een stroom creëren vanuit de container of het gebied dat bemonsterd moet worden, door de sonde naar de gasmonitor. De gasmonitor zal tijdens het pompen een actuele meting van de sensoren hebben.

Specificaties: 

  • Gebruikt materiaal: RVS 316L 1.4404
  • Lengte: 30cm, 50cm & 100cm
  • Artikel nummer: MS0403M (30 cm) MS0405M (50 cm) MS041M (100 cm) 
  • RVS slangaansluiting 
WhatsApp Chat WhatsApp Chat