Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Besto Life Jacket 300N

€ 120,00
LJ-300N-B

Besto Reddingsvest 300N

De Besto 300N opblaasbaar reddingsvest heeft een goede lichaamspasvorm door de zachte buitenhoes en speciale nekvorm.

Het heeft een drijfvermogen van 300N. Dit 300N reddingsvest wordt automatisch opgeblazen binnen 5 seconden nadat het in contact is gekomen met water. Het vest maakt ook handmatige activering mogelijk voor extra veiligheid.

Besto Reddingsvest 300N

De Besto 300N opblaasbaar zwemvest heeft een goede lichaamspasvorm door de zachte buitenhoes en speciale nekvorm. De kraag is op de rug vastgemaakt, wat zorgt voor een comfortabele nekpasvorm. Ook geeft het een goede nek/hoofdsteun als het vest opgeblazen is. Het vest wordt standaard geleverd met een kruisband, om de prestaties en het vrijboord te verbeteren. Het vest is afgewerkt met een edge binding rondom de jas. Het heeft een drijfvermogen van 300N. Dit reddingsvest van 300N wordt automatisch opgeblazen binnen 5 seconden nadat het in contact is gekomen met water. Het vest maakt ook handmatige activering mogelijk voor extra veiligheid.

De Besto opblaasbare 300N is een reddingsvest ontworpen voor gebruik op open zee en in alle weersomstandigheden, extreme weersomstandigheden of bij het dragen van zware beschermende waterdichte kleding. De jas blijft veilig en zal het lichaam draaien zodat de luchtwegen vrij zijn van het water.

Specificaties:

  • CO2-cilinder: 60 gram
  • Systeem United Molders MK5
  • Verstelbare kruisband
  • Cartridge voor alle weersomstandigheden
  • Kleur Zwart

Alle reddingsvesten worden geleverd met een nieuw en geldig keuringscertificaat met een geldigheid van 1 jaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat