Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

ALS 542, SS any-level Sampler 500ml

Home UK Sampling Gauges ALS 542, SS any-level Sampler 500ml
€ 562,00
MK7-ALS542

ALS 542, SS any-level Sampler 500ml

ALS-samplers zijn bij uitstek geschikt voor het nemen van echte spotmonsters van elk niveau of elke diepte in een opgeslagen vloeistof, bijvoorbeeld om te controleren op kwaliteit, dichtheid of chemische zuiverheid. De ALS-sampler heeft een klep aan de bovenkant, welke wordt geopend door een ruk aan de ondersteunende kabel.

ALS 542, SS any-level Sampler 500ml

ALS-samplers zijn bij uitstek geschikt voor het nemen van echte spotmonsters van elk niveau of elke diepte in een opgeslagen vloeistof, bijvoorbeeld om te controleren op kwaliteit, dichtheid of chemische zuiverheid. De ALS-sampler heeft een klep aan de bovenkant, geopend door een ruk op de ondersteunende kabel.

Tijdens gebruik blijft de klep gesloten (en de monsternemer blijft dus leeg) totdat de monsternemer de diepte bereikt waarop het monster nodig is. Om deze reden kunt u er zeker van zijn dat echte monsters worden verkregen, niet-verontreinigd en onverdund door vloeistof van elk ander niveau in de tank of het reservoir.

De "hoge hoed"-functie van het ontwerp minimaliseert de effecten van "uitval" van de ondersteunende kabel.
Het bijzondere ontwerp van de sampler heeft een uitloop aan de onderkant, wat een schonere, snellere overdracht van de sampler inhoud naar de opvangfles betekent, met minder rommel op het dek!

Specificaties:

  • Totale diameter: 42,5 mm
  • Totale lengte: 55cm
  • Gewicht: 1,2 kg
  • Capaciteit: 500ml
  • Materiaal: 316L roestvrij staal
WhatsApp Chat WhatsApp Chat