Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

McCabe Oliemeet Pasta

Home Meetpasta McCabe Oliemeet Pasta
€ 8,00
OZPMC
  • Buy 24 for € 4,00 each and save 50%

McCabe Oliemeet Pasta

De Oliemeet pasta is een licht hemelsblauwe pasta die donkerder blauw wordt wanneer deze wordt ondergedompeld in benzine, diesel, kerosine, nafta, stookolie, lichte ruwe olie, vliegtuigbrandstof, plantaardige oliën en tal van petrochemicaliën. Het heeft een dikke, tandpasta-achtige consistentie en is verpakt in een potje.

McCabe Oliemeet Pasta

De Oliemeet pasta is een licht hemelsblauwe pasta die donkerder blauw wordt wanneer deze wordt ondergedompeld in benzine, diesel, kerosine, nafta, stookolie, lichte ruwe olie, vliegtuigbrandstof, plantaardige oliën en tal van petrochemicaliën. Het heeft een dikke, tandpasta-achtige consistentie en is verpakt in een potje.

Toepassing: 

Verspreid een gladde, gelijkmatige laag van het product op de bob of het meetapparaat waar u verwacht dat de lucht/productinterface zich bevindt. Eenmaal in het product, laat het ongeveer vijf tot tien seconden ondergedompeld staan ​​en de pasta zal donkerblauw worden. (Houd er rekening mee dat sommige zwaardere producten een langere onderdompelingstijd nodig hebben.) Let bij het lezen van de resultaten op een rechte, scherpe markering op het meetapparaat, lichtblauw boven/donkerblauw onder.

Opmerking:

Als de benzinepasta zich na verloop van tijd afscheidt, roer dan om voor gebruik, te mixen tot de oorspronkelijke lichtblauwe kleur met een dikke, tandpasta-achtige consistentie.

Specificaties: 

  • Model OZPMC
    één potje
  • Model OZPMCD
    Doos bevat 24 potjes 
Icon Label Description Type Size Download
pdf Datasheet McCabe Gasoline Datasheet McCabe Gasoline pdf 95.1 KB Download
pdf SDS McCabe Gasoline SDS McCabe Gasoline pdf 102.4 KB Download
Write Your Own Review
You're reviewing:McCabe Oliemeet Pasta