Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Honeywell HTRAM CO2

Home Gasdetectie Enkelgas Honeywell HTRAM CO2
€ 170,00
HTRAM-V1-W

Honeywell introduceert een nieuwe, kosteneffectieve monitor voor gebruik in scholen, kantoren en restaurants die gebruikers waarschuwt wanneer er omstandigheden zijn die het risico op blootstelling aan virale overdracht via de lucht in een binnenruimte kunnen vergroten.

Honeywell Transmission Risk Air Monitor

De Honeywell Transmission Risk Air Monitor is een kostenefficiënte CO2-luchtmonitor voor openbare ruimtes, die gebruikers waarschuwt wanneer er een hogere potentiële blootstelling aan CO2 gemeten wordt. Hoge CO2 niveaus zijn een indicator van verhoogd risico van virale overdracht via de lucht in een binnenruimte.

In omgevingen zoals klaslokalen, restaurants en gebouwen met gedateerde HVACen ventilatiesystemen bestaat mogelijk een verhoogd risico op virusoverdracht via de lucht. 

Technologie van Honeywell waarmee CO2-niveaus worden bewaakt, in combinatie met door de gebruiker bepaalde instellingen om menselijke activiteit in een binnenruimte te monitoren, biedt gebruikers een mobiele, rendabele en gebruiksvriendelijke oplossing die u waarschuwt op het moment dat er een verhoogd risico bestaat op blootstelling aan virusoverdracht via de lucht.

Onderzoek wees uit dat het realtime monitoren van omgevingslucht in een binnenruimte een indicator kan zijn van een verhoogd risico op virusoverdracht via de lucht.

In het onderzoek werd gebruik gemaakt van verschillende niveaus van risicofactoren zoals CO2-concentratiewaarden en het type menselijke activiteit in de omgeving.

Met behulp van deze informatie en de algoritmen van Honeywell, konden we luchtkwaliteitsomstandigheden identificeren die worden gestimuleerd door alledaagse activiteiten en variabelen zoals gemiddelde afmetingen van de ruimte, het aantal mensen dat zich daarin bevindt, ademhalingsritme en duur.

Op het apparaat zijn drie standen voor activiteit in een binnenruimte vooraf ingesteld:

 • Lage activiteit (bioscopen, bibliotheken en klaslokalen)
 • Gemiddelde activiteit (restaurants, kantoren en kleine klinieken)
 • Hoge activiteit (sportscholen, concertzalen en recreatieruimten) en wordt aanbevolen voor ruimten van 800 tot 1000 vierkante voet.

De monitor biedt voor elke stand indicaties op basis van een lichtpatroon (groen, geel of rood) en een geluidsalarm, zodat gebruikers kunnen worden gewaarschuwd op het moment dat er een verhoogd risico bestaat op virusoverdracht via de lucht, gebaseerd op detecteerbare CO2-niveaus.

Kenmerken en voordelen:

 • Meet Kooldioxide , Temperatuur & Relatieve vochtigheid
 • Gebruikt een niet-dispersieve infrarood NDIR-Sensor voor nauwkeurige metingen.
 • Drie voorgeprogameerde alarmen (Low/Medium/High)
 • TVerkeerslicht Indicatie (Groen/Geel/Rood) 
 • Geluidswaarschuwing : een pieptoon voor Medium Alarm; twee pieptonen voor High Alarm
 • Klein draagbaar formaat en licht van gewicht
 • Gebrijksvriendelijk met 1 knopsbediening
 • Batterijduur van 10 uur met oplaadbare LION accu
 • 1 jaar garantie 

*Standaard geleverd zonder stekker en muurbevestiging. 

Icon Label Description Type Size Download
pdf User Manual HTRAM NL User Manual HTRAM NL pdf 378.2 KB Download
pdf User Manual HTRAM ENG User Manual HTRAM ENG pdf 1.4 MB Download
pdf Datasheet HTRAM Datasheet HTRAM pdf 555.6 KB Download
Write Your Own Review
You're reviewing:Honeywell HTRAM CO2
WhatsApp Chat WhatsApp Chat