Select Store
Toggle Nav
Shopping Cart

Besto Reddingsvest 150N

€ 68,00
LJ-150N
  • Buy 10 for € 55,00 each and save 19%

Besto Reddingsvest 150N

De Besto 150N opblaasbaar reddingsvest heeft een goede lichaamspasvorm door de zachte buitenhoes en speciale nekvorm.

Het heeft een drijfvermogen van 150N. Dit 150N reddingsvest wordt automatisch opgeblazen binnen 5 seconden nadat het in contact is gekomen met water. Het vest maakt ook handmatige activering mogelijk voor extra veiligheid.

Besto Reddingsvest 150N

De Besto 150N opblaasbaar reddingsvest heeft een goede lichaamspasvorm door de zachte buitenhoes en speciale nekvorm. De kraag is op de rug vastgemaakt, wat zorgt voor een comfortabele nekpasvorm. Ook geeft het een goede nek/hoofdsteun als het vest is opgeblazen is. Het reddingsvest wordt standaard geleverd met een kruisband, om de prestaties en het vrijboord te verbeteren. Het is afgewerkt met een edge binding rondom het vest. Het heeft een drijfvermogen van 150N. Dit 150N reddingsvest wordt automatisch opgeblazen binnen 5 seconden nadat het in contact is gekomen met water. Het vest maakt ook handmatige activering mogelijk voor extra veiligheid.

Voor zwemmers en niet-zwemmers. Geschikt voor gebruik op of op open en kustwateren (offshore gebruik). Biedt
beperkte veiligheid bij bewusteloosheid bij het dragen van zware, waterdichte kleding. Dit reddingsvest heeft een geavanceerd ontwerp dat een verbeterd drijfvermogen biedt voor serieuze zeilers, zwemmers en niet-zwemmers. Geschikt voor kinderen en volwassenen op of op open en kustwateren bij zware weersomstandigheden en bij het dragen van lichte (regen) kleding. De 150N reddingsvesten zijn ontworpen om een ​​bewusteloze gebruiker op zijn/haar rug te draaien om de luchtwegen vrij te houden van het water.

Specificaties:

  • CO2-cilinder: volwassen 31 -33 gram
  • Verstelbare kruisband
  • Cartridge voor alle weersomstandigheden

Alle reddingsvesten worden geleverd met een nieuw en geldig keuringscertificaat met een geldigheid van 1 jaar.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat