Measuring Thermoprobe Flashlights Samplers Gas detection Batteries

 

Bedrijfsprofiel


Nieuws: per 4 oktober 2010 is onze nieuwe website online gegaan. De oude site kan tijdelijk nog bekeken worden op http:/www.hartwig.nl/oud/


Hartwig instruments is sinds 1950 de leverancier van meet- en monsterapparatuur voor de chemische- en petrochemische industrie. Door vele jaren ervaring en research is een assortiment ontstaan van meetbanden, monsternemers, (digitale)thermometers en meer dat staat voor kwaliteit en duurzaamheid tegen een concurrerende prijs.

Onze producten worden naar eigen ontwerp, vervaardigd in onze fabriek in Rotterdam-Hoogvliet. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid de ontwerpen aan te passen aan elk gewenst model.

Wereldwijd exporteren wij onze producten naar landen in Europa, USA, Scandinavische landen, Zuid-Amerika, Midden Oosten, Rusland en de Baltische staten, China en Afrika aan controlebedrijven, tankopslagbedrijven, olie-en chemicaliën-verwerkende industrie, booreilanden en scheeps toeleveranciers.

Onze klanten zijn o.a. Shell, Exxon, Mobil, Vopak, Esso, DNV, BP, Amoco, Gulf, SGS, Intertek Caleb Brett, Saybolt, BSI Inspectorate, enz.

 


  
 

Hartwig instruments
Pottebakkerstraat 15
NL3194AD Rotterdam-Hoogvliet
Tel: +31(0)10-438-5286
Fax: +31(0)10-438-2099
E-mail: info@hartwig.nl
 
Sitemap Inloggen Powered by gpEasy CMS